Oprettelse af overførselsfiler og overførselspakkefiler (Windows)

Brug P-touch Transfer Manager til at gemme skabelondata oprettet ved hjælp af P-touch Editor i BLF- eller PDZ-format, og overfør disse filer i dette format til en printer via et netværk, fra en computer eller mobilenhed.

Du kan også udskrive filer i BLF-format ved hjælp af masselagringstilstand.

image

Skabelonoverførselsmetode Filformat
Fra en computer P-touch Transfer Express PDZ
Masselagring BLF
  1. Opret skabelonen ved hjælp af P-touch Editor, og overfør den derefter til P-touch Transfer Manager.
    image
    • Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer
    • Når du overfører en ny skabelon, skal du sørge for at angive et nummer for Tildelingskode (i P-touch Transfer Manager), der ikke anvendes i øjeblikket. Hvis det angivne nummer for Tildelingskode allerede bruges, vil den eksisterende skabelon blive overskrevet med den nye.
  2. Uden at forbinde printeren til computeren skal du vælge mappen Konfigurationer i vinduet P-touch Transfer Manager og derefter vælge den skabelon, der skal gemmes.
    image
    Du kan vælge flere skabeloner på samme tid.
  3. Klik på Filer>Gem overførselsfil.
    BEMÆRK
    Knappen Gem overførselsfil vises kun, hvis printeren er koblet fra computeren eller offline.
    image
    • Hvis du klikker på knappen Gem overførselsfil, når du har valgt Konfigurationer, gemmes alle skabeloner i mappen som overførselsfilen (BLF) eller overførselspakkefilen (PDZ).
    • Du kan kombinere flere skabeloner til en enkelt overførselsfil (BLF) eller overførselspakkefil (PDZ).
  4. I feltet Filtype skal du vælge det skabelonformat, du ønsker, og derefter indtaste navnet og gemme skabelonen.