Hjem > Appendiks > Brother-numre

Brother-numre

VIGTIGT

Hvis du har brug for teknisk hjælp, skal du kontakte Brother Support.

Kundeservice

Besøg www.brother.com for kontaktoplysninger om dit lokale Brother-kontor.

Servicecentre

For at få oplysninger om servicecentre i Europa skal du kontakte dit lokale Brother-kontor. Kontaktoplysningerne kan findes på www.brother.com.

Internetadresser
Brothers globale websted: www.brother.com
Du kan finde ofte stillede spørgsmål (FAQ), produktsupport og tekniske spørgsmål, driveropdateringer og hjælpeprogrammer på:
support.brother.com

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Du kan finde flere oplysninger om din Brother-maskine på Brothers supportwebsted på support.brother.com. Yderligere hjælp og tips kan findes på siden Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding for din model; de nyeste printerdrivere og den nyeste software findes på siden Downloads for din model.