Hjem > Appendiks > Indstillinger > Ændring af klippeindstillingerne

Ændring af klippeindstillingerne

Klippeindstillingerne gør det muligt at angive, hvordan labels fremføres og klippes. Hvis du ikke bruger P-touch Editor, kan du ændre klippeindstillingerne i printerdriveregenskaberne.
  1. Gør et af følgende:
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik på Start>Indstillinger>Enheder>Printere og scannere. Klik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på Åbn kø. Klik på Printer>Udskriftsindstillinger.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på Kontrolpanel på skærmen Apps. Klik på Hardware og lyd>Enheder og printere. Højreklik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på menuen Udskriftsindstillinger.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik på Start>Enheder og printere. Højreklik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på menuen Udskriftsindstillinger.

2. Markér afkrydsningsfeltet Klip ved, og vælg derefter, hvor der skal klippes, når der udskrives flere labels.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Klip ved slut.
  4. Klik på OK.

Indstillinger for afskæring af labels

Autoklip (klip hver enkelt label) Klip ved slut Billede
Fra Til
image
Fra Fra
image
Til Til eller fra