Hjem > Appendiks > Automatisk mediekonfiguration > Oversigt over Automatisk mediekonfiguration

Oversigt over Automatisk mediekonfiguration

Automatisk mediekonfiguration giver printeren mulighed for automatisk at registrere egenskaberne for det ilagte papir og derefter vælge de korrekte indstillinger for papirstørrelsen.

Model
Elementer til automatisk registrering
TD-4210D/TD-4410D
  • Papirtype
  • Længde
  • Labelmellemrum
  • Bredde af mærker
  • Følsomhed ved registrering af mellemrum/sort mærke
TD-4420DN/TD-4520DN
  • Papirtype
  • Bredde
  • Længde
  • Labelmellemrum
  • Bredde af mærker
  • Følsomhed ved registrering af mellemrum/sort mærke

Arbejdsgang for Automatisk mediekonfiguration

Når Automatisk mediekonfiguration er startet, vil printeren fremføre papiret for at registrere dets egenskaber. Som standard bruger printeren indstillingen for uendelig fremføring, medmindre:

• Transmissiv/mellemrumssensoren registrerer en udstanset label.
  • Reflekterende/sort mærke-sensoren registrerer mærkede medier. *1
image
  • Hvis printeren løber tør for papir under Automatisk mediekonfiguration, kan den ikke registrere medietypen, og der vises en fejl.
  • Hvis papirbredden ikke er korrekt justeret, vil kalibreringen ikke lykkes.
  • Afhængigt af papirets form og materiale er medieregistrering måske ikke mulig.
  • (TD-4210D/TD-4410D)

Den nyligt anvendte papirbredde er indstillet.

• (TD-4420DN/TD-4520DN)

Papirbredden findes ved at trække 2,0 mm fra venstre og højre fra den registrerede bredde.

*1
Det kan være nødvendigt at fremføre papiret igen afhængigt af resultaterne.