Hjem > Appendiks > Automatisk mediekonfiguration > Brug af funktionen til automatisk mediekonfiguration

Brug af funktionen til automatisk mediekonfiguration

Kalibrering af medieoplysninger ved hjælp af printerknapperne

• Tryk på image, og hold den nede i ca. fem sekunder.
    Når kalibreringen er fuldført, indstilles de registrerede papiroplysninger på printeren.

Kalibrering af medieoplysninger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet

1. Tilslut den printer, du vil konfigurere, til computeren.
  2. Start printerindstillingsværktøjet.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik på Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på ikonet Printer Setting Tool på skærmen Apps.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik på Start>Alle programmer>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

3. Klik på Indstilling af papirstørrelse.
  4. Klik på Rediger eller Ny.
  5. (TD-4210D/TD-4410D) KIik på Automatisk mediekonfiguration.
    Når kalibreringen er fuldført, indstilles de registrerede papiroplysninger på printeren.
  6. (TD-4420DN/TD-4520DN) Klik på rullelisten Automatisk mediekonfiguration, og vælg derefter indstillingen Automatisk mediekonfiguration eller Registrer kun bredden (ingen fremføring).
    Registreringsresultaterne vises.
  7. Klik på Importer for at anvende resultaterne på papirstørrelsesindstillingerne.