brother

Trådløskonfigurering: Videoveiledning

Denne veiledningen forklarer hvordan du konfigurerer et trådløst nettverk (Wi-Fi) mellom Brother-maskinen og datamaskinen eller mobilenheten din.

Følg denne veiledningen for å konfigurere et trådløst nettverk (Wi-Fi) mellom Brother-maskinen og datamaskinen eller mobilenheten din.
Vi viser deg den beste konfigurasjonsmetoden basert på svarene på de to følgende spørsmålene.

Spørsmål 1
Hvilken enhet vil du koble trådløst til Brother-maskinen (Wi-Fi)?

Koble til med en datamaskin

Spørsmål 2
Du kan bruke en trådløs ruter eller et trådløst tilgangspunkt for å koble Brother-maskinen til datamaskinen din.
Har du en trådløs ruter eller et trådløst tilgangspunkt?

Wireless router

Koble til med en mobilenhet

Spørsmål 2
Du kan bruke en trådløs ruter eller et trådløst tilgangspunkt for å koble Brother-maskinen til mobilenheten din.
Har du en trådløs ruter eller et trådløst tilgangspunkt?

Wireless router