brother

Trådløskonfigurering: Videoveiledning
Koble datamaskinen din direkte til Brother-maskinen

Følg denne veiledningen for å konfigurere et trådløst nettverk mellom Brother-maskinen og datamaskinen uten bruk av ruter eller tilgangspunkt.

Connect Your PC and Brother Machine Using Wi-Fi Direct

Kontroller kravene

Datamaskin, Brother-maskin og installasjonsplaten som fulgte med maskinen

Requirements

Merk: Hvis du ikke har noen CD/DVD eller datamaskinen din ikke har en CD/DVD-stasjon, kan du laste ned den komplette pakken med driver og programvare fra nettstedet til Brother Solutions Center.

Last ned den komplette pakken med driver og programvare

Aktiver trådløsfunksjonen på datamaskinen din

Kontroller at du har slått på trådløsfunksjonen på datamaskinen din.

På de fleste bærbare datamaskiner er trådløsbryteren foran eller på siden av maskinen.

Vi anbefaler deg å kontakte produsenten av datamaskinen for å få mer informasjon.

Connect Your PC and Brother Machine Using Wi-Fi Direct

Konfigurer et trådløst nettverk

1.  Følg instruksjonene i videoen for å konfigurere Brother-maskinen din, og gå så til neste trinn.

2.  Følg instruksjonene i videoen for å konfigurere datamaskinen din, og gå så til neste trinn.

Det trådløse nettverket mellom Brother-maskinen og datamaskinen din er nå konfigurert. Gå til neste trinn for å installere driveren.

3.  Start installasjonsprogrammet:
a) Hvis du bruker installasjonsplaten, setter du den i CD/DVD-stasjonen.
b) Hvis du har lastet ned den komplette pakken med driver og programvare, dobbeltklikker du på filen.

4.  Toppanel-menyen åpnes. Følg skjerminstruksjonene for å fullføre driverinstallasjonen.