brother

Trådløskonfigurering: Videoveiledning
Koble til mobilenheten din via en trådløs ruter eller et trådløst tilgangspunkt 1

Følg denne veiledningen for å konfigurere et trådløst nettverk mellom Brother-maskinen og mobilenheten din.

Connect to your mobile device via router

Kontroller kravene

Mobilenhet, trådløs ruter / trådløst tilgangspunkt, Brother-maskin

Requirements

Skriv ned detaljene for det trådløse nettverket ditt

Skriv ned SSID-en din (nettverksnavnet) og passordet (nettverksnøkkelen). Du trenger denne informasjonen senere.

SSID, Network key

SSID, Network key

Konfigurer et trådløst nettverk

1.  Følg instruksjonene i videoen for å konfigurere Brother-maskinen din, og gå så til neste trinn.

2.  Konfigurer mobilenheten din.
Velg operativsystemet på mobilenheten din: