brother

Trådløs konfiguration: Videovejledning

Denne vejledning viser, hvordan du konfigurerer et trådløst netværk (Wi-Fi) mellem din Brother-maskine og din pc eller din mobilenhed.

Følg denne vejledning for at konfigurere et trådløst netværk (Wi-Fi) mellem din Brother-maskine og din computer eller din mobilenhed.
Vi viser dig den bedste konfigurationsmetode ud fra dine svar på de to nedenstående spørgsmål.

Spørgsmål 1
Hvilken enhed vil du bruge til at oprette trådløs forbindelse (Wi-Fi) til din Brother-maskine?

Opret forbindelse med en computer

Spørgsmål 2
Du kan bruge en trådløs router eller et accesspoint til at oprette forbindelse mellem din Brother-maskine og din computer.
Har du en trådløs router eller et accesspoint?

Wireless router

Opret forbindelse med en mobilenhed

Spørgsmål 2
Du kan bruge en trådløs router eller et accesspoint til at oprette forbindelse mellem din Brother-maskine og din mobilenhed.
Har du en trådløs router eller et accesspoint?

Wireless router