brother

Trådløs konfiguration: Videovejledning
Tilslut din computer direkte til din Brother-maskine

Følg denne vejledning for at konfigurere et trådløst netværk mellem din Brother-maskine og din computer uden at bruge en trådløs router eller et accesspoint.

Connect Your PC and Brother Machine Using Wi-Fi Direct

Kontrollér kravene

Computer, Brother-maskine, installationsdisk, der følger med maskinen

Requirements

Bemærk: Hvis der ikke er en cd eller dvd, eller du ikke har et cd-/dvd-drev, kan du downloade Komplet driver- og softwarepakke fra webstedet Brother Solutions Center.

Download Komplet driver- og softwarepakke

Aktivér trådløs funktion på din computer

Kontrollér, at den trådløse funktion er aktiveret på computeren.

For eksempel sidder kontakten til trådløs forbindelse foran eller på siden af de fleste bærbare computere.

Vi anbefaler, at du læser computerproducentens brugervejledning for at få flere oplysninger.

Connect Your PC and Brother Machine Using Wi-Fi Direct

Konfigurer et trådløst netværk

1.  Følg vejledningen i videoen for at konfigurere din Brother-maskine, og gå derefter videre til næste trin.

2.  Følg vejledningen i videoen for at konfigurere din computer, og gå derefter videre til næste trin.

Det trådløse netværk mellem din Brother-maskine og computeren er nu konfigureret. Gå til næste trin for at installere driveren.

3.  Start installationsprogrammet:
a) Sæt disken i cd-/dvd-drevet, hvis du bruger installationsdisken.
b) Dobbeltklik på filen, hvis du bruger den downloadede Komplet driver- og softwarepakke.

4.  Menuen i det øverste panel vises. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre driverinstallationen.