brother

Trådløs konfiguration: Videovejledning
Tilslut din computer via en trådløs router eller et accesspoint 1

Følg denne vejledning for at konfigurere et trådløst netværk mellem din Brother-maskine og din mobilenhed ved hjælp af en trådløs router eller et accesspoint.

Connect to your PC via router

Kontrollér kravene

Computer, Brother-maskine, trådløs router/accesspoint og installationsdisken, der følger med maskinen

Requirements

Bemærk: Hvis der ikke er en cd eller dvd, eller hvis du ikke har et cd-/dvd-drev, kan du downloade Komplet driver- og softwarepakke fra webstedet Brother Solutions Center.

Download Komplet driver- og softwarepakke

Konfigurer et trådløst netværk

1.  Start installationsprogrammet:
a) Sæt disken i cd-/dvd-drevet, hvis du bruger installationsdisken.
b) Dobbeltklik på filen, hvis du bruger den downloadede Komplet driver- og softwarepakke.

2.  Følg vejledningen i videoen for at konfigurere din computer. Gå til næste trin, når videoen er slut.

3.  Vinduet xxx vises på din computerskærm. Klik på det samme vindue herunder for at fortsætte.