image BELANGRIJKE INFORMATIE

Deze handleiding betreft alleen de functies voor het afdrukken op papier en het machine onderhoud voor de HL-JF1.

Raadpleeg de Beknopte bedieningshandleiding voor instructies en meer informatie over het afdrukken op stof met de HL-JF1.

imageDownload een versie van deze handleiding die u kunt afdrukken.

image Adobe Acrobat Reader is vereist om deze afdrukbare handleiding weer te geven. Klik hier om de installatie te starten.