Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Oversikt over Brother Web Connect > Konfigurer innstillingene for proxy-server med maskinens kontrollpanel

Konfigurer innstillingene for proxy-server med maskinens kontrollpanel

Hvis nettverket bruker en proxy-server, må følgende informasjon om proxy-serveren konfigureres på maskinen:
  • Proxyserveradresse
  • Portnummer
  • Brukernavn
  • Passord
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Innstillinger for Internett-tilkobling]>[Proxyinnstillinger]>[Proxytilkobling].
  2. Trykk på [].
  3. Trykk på alternativet du vil angi, og oppgi informasjon om proxy-serveren.

Trykk på [OK].

4. Trykk på image.