Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Oversikt over Brother Web Connect

Oversikt over Brother Web Connect

Noen nettsteder tilbyr tjenester der brukere kan laste opp og vise bilder og filer på nettstedet. Brother-maskinen kan laste ned og skrive ut bilder som allerede er lastet opp til disse tjenestene.

image
  1. Utskrift
  2. Fotografier, bilder, dokumenter og andre filer
  3. Webtjeneste

For å kunne bruke Brother Web Connect, må Brother-maskinen være koblet til et nettverk som har tilgang til Internett, enten gjennom en kablet eller en trådløs tilkobling.

For nettverksoppsett som bruker en proxy-server, må maskinen også være konfigurert til å bruke en proxy-server. Hvis du er usikker på nettverksinnstillingen, ta kontakt med nettverksadministratoren.

image

En proxyserver er en datamaskin som fungerer som mellomledd mellom datamaskiner uten Internett-tilkobling, og Internett.

Trykk på image[Funksjoner]>[Nett] på pekeskjermen for å bruke Brother Web Connect.