Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Rengjør Brother-maskinen > Rengjør skrivehodet fra datamaskinen (Windows)

Rengjør skrivehodet fra datamaskinen (Windows)

For å opprettholde god utskriftskvalitet, rengjør maskinen automatisk skriverhodet ved behov. Hvis det er et problem med utskriftskvaliteten, kan du starte rengjøringen manuelt.
  1. Gjør ett av følgende:
    • For Windows 10, Windows Server 2016 og Windows Server 2019

Klikk på image>Windows Systemverktøy>Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows 8.1

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Når menylinjen vises, klikker du på Innstillinger og deretter på Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows Server 2012 R2

Klikk på Kontrollpanel fra Start-skjermen. I Maskinvare-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows Server 2012

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Klikk på Innstillinger og deretter på Kontrollpanel når menylinjen vises. I Maskinvare-gruppen skal du klikke på Vis enheter og skrivere.

• For Windows 7 og Windows Server 2008 R2

Klikk på image (Start)>Enheter og skrivere.

• For Windows Server 2008

Klikk på image (Start)>Kontrollpanel>Maskinvare og lyd>Skrivere.

2. Høyreklikk på Brother XXX-XXXX Printer-ikonet (der XXX-XXXX er navnet på modellen), og velg deretter Utskriftsinnstillinger. Hvis alternativene for skriverdriver vises, velger du skriverdriveren.
    Skriverdriver-dialogboksen vises.
  3. Klikk på Vedlikehold-kategorien.
  4. Velg én av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Kontroller utskriftskvaliteten...
    Brukes til å skrive ut testsiden og kontrollere utskriftskvaliteten.
    Rengjøre utskriftshode...
    Brukes til å starte rengjøringsprosessen manuelt. Velg denne hvis en oppstår en strek eller tomme rom i tekst eller grafikk på testsiden.
  5. Klikk på Start.