Hjem > Sikkerhet > Bruk IPsec > Konfigurere en IPsec-adressemal med Internett-basert styring

Konfigurere en IPsec-adressemal med Internett-basert styring

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Nettverk>Sikkerhet>IPsec-adressemal.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Klikk på Slett-knappen for å slette en Adressemal. Når en Adressemal er i bruk, kan den ikke slettes.
  6. Klikk på den Adressemal som du vil opprette. IPsec-adressemal vises.
  7. Konfigurer innstillingene.
    Alternativ Beskrivelse
    Malnavn

Skriv inn et navn på malen (på opptil 16 tegn).

Lokal IP-adresse
    • IP-adresse

Spesifiser IP-adressen. Velg ALLE IPv4-adresse, ALLE IPv6-adresse, ALLE Link Local IPv6 eller Egendefiner fra rullegardinmenyen.

Hvis du velger Egendefiner fra rullegardinmenyen, skriv inn IP-adressen (IPv4 eller IPv6) i tekstfeltet.

• IP-adresseområde

Skriv start- og slutt-IP-adresse for IP-adresseintervallet i tekstboksene. Hvis startende og sluttende IP-adresser ikke er standardisert etter IPv4 eller IPv6, eller avsluttende IP-adresse er mindre enn startende adresse, oppstår det en feil.

• IP-adresse/-prefiks

Spesifiser IP-adressen med et CIDR-tegnsystem.

For eksempel: 192.168.1.1/24

Fordi prefikset er spesifisert i form av en 24-biters nettverksmaske (255.255.255.0) for 192.168.1.1, er adressene 192.168.1.xxx gyldige.

Ekstern IP-adresse
    • Alle

Når du velger Alle, er alle IP-adresser aktivert.

• IP-adresse

Skriv den spesifiserte IP-adressen (IPv4 eller IPv6) i tekstfeltet.

• IP-adresseområde

Skriv inn startende og sluttende IP-adresser for IP-adresseområdet. Hvis startende og sluttende IP-adresser ikke er standardisert etter IPv4 eller IPv6, eller avsluttende IP-adresse er mindre enn startende adresse, oppstår det en feil.

• IP-adresse/-prefiks

Spesifiser IP-adressen med et CIDR-tegnsystem.

For eksempel: 192.168.1.1/24

Fordi prefikset er spesifisert i form av en 24-biters nettverksmaske (255.255.255.0) for 192.168.1.1, er adressene 192.168.1.xxx gyldige.

8. Klikk på Send inn.
    image

Når du endrer innstillingene for malen som for øyeblikket er i bruk, start maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.