Hjem > Sikkerhet > Bruk IPsec > Konfigurere IPsec med Internett-basert styring

Konfigurere IPsec med Internett-basert styring

Tilkoblingsbetingelsene for IPsec omfatter to Mal typer: Adresse og IPsec. Du kan konfigurere opptil 10 tilkoblingsbetingelser.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Nettverk>Sikkerhet>IPsec.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Konfigurer innstillingene.
    Alternativ Beskrivelse
    Status

Aktiver eller deaktiver IPsec.

Forhandlingsmodus

Velg Forhandlingsmodus for IKE fase 1. IKE er en protokoll som brukes til å utveksle krypteringsnøkler slik at kryptert kommunikasjon kan gjøres ved hjelp av IPsec.

I Hoved-modus, er behandlingshastigheten treg, men sikkerheten er høy. I Aggressiv-modus, er behandlingshastigheten raskere enn Hoved-modus, men sikkerheten er lavere.

All ikke-IPsec-trafikk

Velg hvilken handling som skal utføres for ikke-IPsec-pakker.

Når du bruker webtjenester, må du velge Tillat for All ikke-IPsec-trafikk. Hvis du velger Dropp, kan ikke webtjenester brukes.

Forbikobling gruppesending/flere gruppesendinger

Velg Aktivert eller Deaktivert.

Forbikobling protokoll

Merk av for alternativet eller alternativene du vil ha.

Regler

Merk av for Aktivert for å aktivere malen. Når du velger flere avmerkingsbokser, har avmerkingsboksene med lavere tall prioritering hvis innstillingene for de valgte avmerkingsboksene er i konflikt.

Klikk på tilhørende rullegardinliste for å velge Adressemal som skal brukes til IPsec-tilkoblingsbetingelsene. For å legge til en Adressemal, klikk Legg til mal.

Klikk på tilhørende rullegardinliste for å velge IPsec-mal som skal brukes til IPsec-tilkoblingsbetingelsene. For å legge til en IPsec-mal, klikk Legg til mal.

6. Klikk på Send inn.

Hvis maskinen må startes på nytt for å registrere de nye innstillingene, vises skjermbildet for bekreftelse av omstart.

Hvis det er et tomt element i malen som du aktiverte i Regler-tabellen, vises en feilmelding. Bekreft valgene dine, og klikk en gang til på Send inn.