Viktig informasjon om fotoutskrift

Maskinen er utviklet for å være kompatibel med bildefiler fra moderne digitalkameraer og USB Flash-minner. Les punktene nedenfor for å unngå problemer med bildeutskrift:

• Bildefilen må ha filendelsen *.JPG (andre bildefilendelser, som *.JPEG, *.TIF, *.GIF osv., blir ikke gjenkjent).
  • Direkte fotoutskrift må utføres separat fra fotoutskrift via datamaskinen. (Samtidig bruk er ikke tilgjengelig.)
  • Maskinen kan lese opptil 999 filer *1 på et USB Flash-minne.

Vær oppmerksom på følgende:

• Når du skriver ut et indeksark eller bilde, skriver maskinen ut alle gyldige bilder selv om ett eller flere av bildene er ødelagt. Ødelagte bilder blir ikke skrevet ut.
  • Maskinen støtter USB Flash-minner som er formatert med Windows.

Mappen i USB Flash-minner er også medregnet.