Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurer maskinen for et trådløs nettverk når SSID-en ikke gruppesendes

Konfigurer maskinen for et trådløs nettverk når SSID-en ikke gruppesendes

Før du konfigurerer maskinen, anbefaler vi at du skriver ned innstillingene for det trådløse nettverket. Du trenger denne informasjonen før du fortsetter med konfigurasjonen.

1. Kontroller og skriv ned gjeldende innstillinger for trådløst nettverk.
    Nettverksnavn (SSID)

Authentication Method (Pålitelighetskontrollmetode) Krypteringsmodus Nettverksnøkkel (passord)
    Åpent system INGEN
    WEP
    Delt nøkkel WEP
    WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE TKIP (for WPA/WPA2-PSK)
    AES
    WPA3-SAE AES

Eksempel:

Nettverksnavn (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Pålitelighetskontrollmetode) Krypteringsmodus Nettverksnøkkel (passord)
    WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Hvis ruteren bruker WEP-kryptering, angir du den første WEP-nøkkelen. Brother-maskinen støtter bare bruk av den første WEP-nøkkelen.
  2. Trykk på image [Innstill.]>[Nettverk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[Finn Wi-Fi-nettverk].
  3. Når [Aktivere WLAN?] vises, trykk på [Ja].
    Veiviseren for trådløst oppsett starter. Trykk på [Nei] for å avbryte.
  4. Maskinen søker etter nettverket og viser en liste over tilgjengelige SSID-er. Trykk på image eller image for å vise [<Ny SSID>]-alternativet og trykk deretter på det.
  5. Trykk på [OK].
  6. Skriv SSID-navnet og trykk deretter på [OK].
    image
    Mer informasjon om hvordan du skriver inn tekst, imageimage Beslektet informasjon
  7. Trykk på image eller image for å velge autentiseringsmetode, og trykk deretter på den.
  8. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du valgte alternativet [Åpent system], må du trykke på enten [Ingen] eller [WEP].

Hvis du valgte alternativet [WEP] for krypteringstype, må du skrive inn WEP-nøkkelen og deretter trykke på [OK].

• Hvis du valgte alternativet [Delt nøkkel], må du skrive inn WEP-nøkkelen og deretter trykke på [OK].
    • Hvis du valgte alternativet [WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE], må du trykke på enten [TKIP+AES] eller [AES].

Skriv WPA-nøkkelen og trykk deretter på [OK].

• Hvis du har valgt alternativet [WPA3-SAE], skal du trykke på [AES]:

Skriv WPA-nøkkelen og trykk deretter på [OK].

image
    • Mer informasjon om hvordan du skriver inn tekst, imageimage Beslektet informasjon
    • Brother-maskinen støtter bare bruk av den første WEP-nøkkelen.
  9. Maskinen prøver å koble til den trådløse enheten som du har valgt.
Hvis den trådløse enheten er riktig tilkoblet, viser LCD-skjermen [Tilkoblet].

Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Hvis du vil installere driverne og programvaren som trengs for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com.