Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Legg papir i flerbruksskuffen (FB-skuff) > Legg enkeltarkpapir, fotopapir eller konvolutter i flerbruksskuffen (FB-skuff)

Legg enkeltarkpapir, fotopapir eller konvolutter i flerbruksskuffen (FB-skuff)

Bruk FB-skuffen til spesialutskriftsmedier, som fotopapir eller konvolutter.
  • Hvis [Sjekk papir]-innstillingen står på [] og du legger papiret i FB-skuffen, vises det en melding på LCD-skjermen der du kan endre papirtype og papirstørrelse.
  • Når du legger en annen papirstørrelse i skuffen, må du endre innstillingen for papirstørrelse på maskinen eller innstillingen for papirstørrelse på datamaskinen.

Det gjør at maskinen kan mate papir automatisk fra den aktuelle skuffen hvis automatisk valg av skuff er angitt i skriverdriveren (Windows) eller på maskinen.

MERK
  • For å unngå støv på innsiden av maskinen må du lukke FB-skuffen når den ikke er i bruk.

1. Åpne FB-skuffen.
    image
    image

Når du vil legge i større papir enn A4 eller Letter, trekker du opp papirstøtten med begge hender til den låses på plass.

image
  2. Trykk og skyv papirførerne i FB-skuffen forsiktig slik at de tilsvarer bredden på papiret du bruker.
    image
  3. Luft papirbunken godt for å unngå papirstopp og feilinnmating.
    image
    image
    Kontroller alltid at papiret ikke er krøllet eller rynkete.
  4. Legg papiret forsiktig i FB-skuffen med utskriftssiden opp.
    • Med A4, Letter eller Executive
      Liggende retning
      image
      image
    • Med A3, Ledger, Legal, Folio, Mexico Legal, India Legal, A5, A6, konvolutter, foto, foto L, foto 2L eller indekskort
      Stående retning
      image
      image
    image

Når du bruker konvolutter, skal du legge i konvoluttene med utskriftssiden vendt opp og med klaffen til venstre, som vist i illustrasjonen.

image

Hvis det er vanskelig å legge papir i FB-skuffen, skyver du utløserspaken (1) mot baksiden av maskinen, og deretter legger du i papiret.

image
  5. Juster papirførerne FB-skuffen forsiktig med begge hender slik at de passer til papiret.
    image
    image
    • IKKE press papirførerne for stramt mot papiret. Dette kan føre til at papiret brettes og setter seg fast.
    • Legg papiret i midten av FB-skuffen mellom papirførerne. Hvis papiret ikke er sentrert, må du trekke det ut og legge det inn igjen i midtre posisjon.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Når du bruker A4, Letter eller papir i mindre størrelse, trekker du ut papirstøtten til den låses på plass.
      image
    • Når du bruker større papir enn A4, Letter eller konvolutter, trekker du ut papirstøtten (1) til den låses på plass. Brett deretter ut papirstøtteklaffen (2).
      image
  7. Endre innstillingen for papirstørrelse på maskinens meny etter behov.
    image

Sørg for at utskriften er fullført før du lukker FB-skuffen.