Hjem > Tillegg > Spesifikasjoner for rekvisita

Spesifikasjoner for rekvisita

Blekk

Maskinen bruker individuelle blekkassetter for svart, gul, cyan og magenta som er adskilte fra skrivehodet.

Blekkassettenes levetid

Første gangen du setter inn blekkassetter vil maskinen bruke en viss mengde blekk for å fylle blekkleveringsrørene, slik at utskriftene får høyest mulig kvalitet. Dette vil skje kun én gang. Når denne prosessen er fullført, er ytelsen for blekkassettene som følger med maskinen, lavere enn for LC427-kassetter (ca. 75 % for svart og 65 % for farge *1). Deretter vil nye blekkassetter brukes til å skrive ut det angitte antall sider.

Forbruksmateriell

<Svart> LC427XLBK

<Gul> LC427XLY

<Cyan> LC427XLC

<Magenta> LC427XLM

Svart – ca. 6000 sider *1

Gul, cyan og magenta – ca. 5000 sider *1

<Svart> LC427BK

<Gul> LC427Y

<Cyan> LC427C

<Magenta> LC427M

Svart – ca. 3000 sider *1

Gul, cyan og magenta – ca. 1500 sider *1

*1
Alt forbruksmateriell gir en oppgitt omtrentlig sideytelse i henhold til ISO/IEC 24711. Du finner mer informasjon om sideytelse på www.brother.com/pageyield.