Hem > Bilaga > Tillbehör > Sorteringsfacket > Ställa in Buntning eller Sortering i sorteringsfack via skrivarens LCD-skärm

Ställa in Buntning eller Sortering i sorteringsfack via skrivarens LCD-skärm

När du använder sorteringsfacket väljer du inställningar för Buntning och Sortering på skrivarens LCD-skärm.

1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Fackinst.]>[Utmatningsfack]>[MX-staplare] eller [MX-sorterare].