Hem > Bilaga > Tillbehör > Sorteringsfacket > Använd standardfacket när det är fullt

Använd standardfacket när det är fullt

Med funktionen Använd standard- fack när fullt kan utskriften för ett stort utskriftsjobb fortsätta även om sorteringsfacket är fullt. När du väljer detta alternativ i skrivardrivrutinen fortsätter maskinen att skriva ut genom att mata ut återstående sidor i maskinens huvudsakliga utmatningsfack när sorteringsfacket är fullt.

image
Namnet för denna inställning är för Windows och kan skilja sig åt för Mac beroende på land.