Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

OBS
För vissa modeller kan den trådlösa nätverksanslutningen endast användas när tillvalet WiFi-modul är installerat.
Konfigurera Wi-Fi Direct-inställningarna från skrivarens kontrollpanel:
image
När skrivaren mottar en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet visas meddelandet [Wi-Fi Direct-anslutningsbegäran mottogs. Tryck på [OK] för att ansluta.] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] för att ansluta.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuell].
  2. Maskinen visar SSID (nätverksnamnet) och lösenordet (nätverksnyckeln). Gå till den mobila enhetens inställningsskärm för trådlösa nätverk, välj SSID och ange därefter lösenordet.
  3. När din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på skrivarens LCD-skärm.
  4. Tryck på [Stäng].