Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera Wi-Fi Direct-nätverk med tryckknappsmetoden

Konfigurera Wi-Fi Direct-nätverk med tryckknappsmetoden

OBS
För vissa modeller kan den trådlösa nätverksanslutningen endast användas när tillvalet WiFi-modul är installerat.
image
När skrivaren mottar en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet visas meddelandet [Wi-Fi Direct-anslutningsbegäran mottogs. Tryck på [OK] för att ansluta.] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] för att ansluta.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Tryck på knapp] på skrivarens LCD-skärm.
    image
    Om din mobila enhet inte stöder Wi-Fi Direct ska du göra följande:
    1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Gruppägare] och sedan på [].
    2. Tryck på image eller image för att välja [Tryck på knapp].
  2. När meddelandet [Aktivera Wi-Fi Direct på den andra enheten. Tryck sedan på [OK].] visas slår du på den mobila enhetens Wi-Fi Direct-funktion (för mer information, se den mobila enhetens bruksanvisning). Tryck på [OK] på maskinen.
  3. Gör något av följande:
    • Om din mobila enhet visar en lista över maskiner med Wi-Fi Direct aktiverad, välj din Brother-maskin.
    • Om din Brother-maskin visar en lista över mobila enheter med WiFi Direct aktiverad, välj din mobila enhet. Om du vill söka efter tillgängliga enheter igen trycker du på du [Sök igen].
  4. När din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på skrivarens LCD-skärm.
  5. Tryck på [Stäng].