Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Övervaka din maskins status från datorn (Windows)

Övervaka din maskins status från datorn (Windows)

Status Monitor är ett konfigurerbart programverktyg för övervakning av en eller flera skrivares status. Med det får du omedelbart avisering om fel.
  • Gör något av följande:
    • Dubbelklicka på ikonen image i aktivitetsfältet.
    • (Windows 10, Windows Server 2016 och Windows Server 2019)

Klicka på image>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Status Monitor.

• (Windows 8.1 och Windows Server 2012 R2)

Flytta musen till hörnet längst ner till vänster på Start-skärmen och klicka på image (om du använder en pekbaserad enhet, svep uppåt från Start-skärmens nedre del för att få fram Appar-skärmen). När skärmen Appar visas trycker eller klickar du på image (Brother Utilities) och klickar sedan på listrutan och väljer namnet på din modell (om den inte redan är vald). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Status Monitor.

• (Windows 8,1 och Windows Server 2012)

Klicka på image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Status Monitor.
    • (Windows 7, Windows Server 2008 och Windows Server 2008 R2)

Klicka på image (Start)>Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på listrutan för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Status Monitor.

Felsökning
    Klicka på knappen Felsökning för att öppna webbplatsen för support.
    Besök webbplatsen originalförbrukning
    Klicka på knappen Besök webbplatsen originalförbrukning för mer information om Brother-originaldelar.