Hem > Utskrift > Säker utskrift med ett USB-minne

Säker utskrift med ett USB-minne

Med USB-lagrad utskrift kan du spara data för säker utskrift till USB-minnet och skriva ut dem senare genom att ange ett lösenord på skrivarens kontrollpanel.
OBS
Krav på USB-minnet:
  • Lagringsutrymme: 8 GB eller mer
  • Format: FAT32/exFAT

Mer information om inställningar för skrivardrivrutinen imageimage Närliggande information

1. Anslut USB-minnet till USB-porten (bak).
    image
  2. Tryck på image.
  3. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställn.]>[Skrivare]>[Plats för lagring av jobb] på skrivarens kontrollpanel.
  4. Tryck på [USB-minne(bakre port)].
    Ett meddelandet om start av USB-minnet visas på LCD-skärmen.
  5. Tryck på image.
  6. Håll [OK] intryckt i två sekunder för att starta.
    Skrivaren startar om och aktiverar funktionen USB-lagrad utskrift.
    OBS
    • När skrivaren startar om för att aktivera funktionen USB-lagrad utskrift raderas alla sparade jobb, makro-/flödesdata och teckensnittsdata från skrivarens minne.
    • När skrivaren startar om för att aktivera funktionen USB-lagrad utskrift raderas makro-/flödesdata och teckensnittsdata från USB-minnet.
  7. Slutför inställningarna för säker utskrift i skrivardrivrutinen och aktivera utskriftskommandot i programmet.
  8. Tryck på [Säker utskrift] på skrivarens kontrollpanel.
  9. Tryck på image eller image för att visa användarnamnen och tryck sedan för att välja ditt användarnamn.
  10. Ange ditt fyrsiffriga lösenord och tryck sedan på [OK].
  11. Tryck på image eller image för att visa utskriftsjobbet och tryck sedan på det.
  12. Ange önskat antal kopior.
  13. Tryck på [Start].

Skrivaren skriver ut datauppgifterna och raderar utskriften från USB-minnet.

VIKTIGT
Koppla INTE loss USB-minnet från USB-porten (bak) förrän skrivaren har slutat skriva ut.