Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Gigabit Ethernet (endast trådbundet nätverk)

Gigabit Ethernet (endast trådbundet nätverk)

Din maskin stödjer 1000BASE-T Gigabit Ethernet. För att ansluta till ett 1000BASE-T Gigabit Ethernet-nätverk måste du ställa in maskinens Ethernet-länkläge till Auto i maskinens kontrollpanel eller i webbaserad hantering (webbläsare).

image
  • Använd en nätverkskabel av klass 5e (eller högre). Skrivaren kan automatiskt använda den högsta nätverkshastighet som stöds. För att till exempel uppnå nätverkshastighet 1000BASE-T måste all ansluten infrastruktur, inklusive nätverksswitchar och kablar, stödja 1000BASE-T-hastigheter. Annars kommunicerar skrivaren via antingen 10BASE-T eller 100BASE-TX.