Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Gigabit Ethernet (endast trådbundet nätverk) > Konfigurera inställningarna för Gigabit Ethernet med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera inställningarna för Gigabit Ethernet med hjälp av webbaserad hantering

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    • Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på. Network (Nätverk)>Wired (Trådbunden)>Ethernet.
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj Auto (Automatisering) i listrutan Ethernet Mode (Ethernet-läge).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Starta om maskinen för att aktivera inställningarna.

Du kan bekräfta inställningarna genom att skriva ut nätverkskonfigurationslistan.