Hjem > Skriv ut > Sikker utskrift med en USB-minnepenn

Sikker utskrift med en USB-minnepenn

Utskrift fra USB-lagring gir deg muligheten til å lagre sikre utskriftsdata til USB-minnepinne og skrive dem ut senere ved å angi et passord på maskinens kontrollpanel.
MERK
Krav for USB-minnepinne:
  • Lagringsplass: 8 GB eller mer
  • Format: FAT32/exFAT

Hvis du vil ha mer informasjon om skriverdriverens innstillinger imageimage Beslektet informasjon

1. Koble USB-minnepinnen til USB-porten (bak).
    image
  2. Trykk på image.
  3. På maskinens kontrollpanel, trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Skriver]>[Jobblagringssted].
  4. Trykk på [USB-flash-stasjon(bakre port)].
    Meldingen vises på LCD-skjermen for å starte USB-minnepinnen.
  5. Trykk på image.
  6. Trykk og hold [OK] i to sekunder for å starte.
    Maskinen starter på nytt og aktiverer funksjonen for utskrift fra USB-minne.
    MERK
    • Når maskinen starter på nytt for å aktivere funksjonen for utskrift fra USB-minne, slettes alle lagrede jobber og Macro/Stream- og Font-data fra maskinens minne.
    • Når maskinen starter på nytt for å aktivere funksjonen for utskrift fra USB- slettes Macro/Stream- og Font-data fra maskinens minne.
  7. I skriverdriveren fullfører du innstillingene for sikker utskrift og utfører utskriftskommandoen i programmet.
  8. På maskinens kontrollpanel, trykk på [Sikker utskrift].
  9. Trykk på image eller image for å vise brukernavn, og trykk for å velge brukernavnet ditt.
  10. Skriv inn det firesifrede passordet ditt, og trykk deretter på [OK].
  11. Trykk på image eller image for å vise utskriftsjobben, og trykk deretter på den.
  12. Angi antall kopier du ønsker.
  13. Trykk på [Start].

Maskinen skriver ut dataene og sletter utskriftsjobben fra USB-minnepinnen.

VIKTIG
IKKE ta ut USB Flash-minnet fra det direkte USB-porten (bak) før maskinen er ferdig med utskriften.