Hjem > Feilsøking > Papirstopper > Papiret sitter fast i Postboks-enheten

Papiret sitter fast i Postboks-enheten

Hvis maskinens kontrollpanel eller Status Monitor indikerer at det er papirstopp i postboksenheten, gjør du følgende:
  1. Fjern forsiktig det tilstoppede papiret fra postboksbøtten angitt på LCD-skjermen.
    image
  2. Hvis feilen fortsetter, åpne bakdekslet på postboksen.
    image
  3. Fjern forsiktig det tilstoppede papiret fra postboksenheten.
    image
  4. Lukk bakdekslet på postboksen til det låses i den lukkede posisjonen.