Etiketten plaatsen en bedrukken met de Multif. lade

Wanneer het achterdeksel (uitvoerlade met bedrukte zijde naar boven) dicht is, ontstaat een recht papierpad vanaf de multifunctionele lade tot aan de achterkant van het apparaat. Gebruik deze papierinvoer- en uitvoermethode voor afdrukken op etiketten.

Wanneer u een ander papierformaat en -type in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat en -type op het apparaat of computer wijzigen.

1. Maak de achterklep van het apparaat (documentuitvoer met bedrukte zijde naar boven) open.
    image
  2. Open de multifunctionele lade aan de voorkant van het apparaat en laat deze voorzichtig zakken.
    image
  3. Trek de steun van de multifunctionele lade (1) naar buiten en vouw de klep (2) open.
    image
  4. Verschuif de papiergeleiders van de Multif. lade zodat de te gebruiken etiketten er precies doorheen passen.
    image
  5. Plaats etiketten met het afdrukoppervlak naar boven in de Multif. lade.
    image
    image
    • Zorg ervoor dat de etiketten zich onder de maximumaanduiding (1) bevinden.
  6. Wijzig uw afdrukvoorkeuren in het afdrukscherm.
  7. Stuur uw afdruktaak naar het apparaat.
  8. Als het apparaat klaar is met afdrukken, sluit dan de achterklep (documentuitvoer met bedrukte zijde naar boven) tot deze in de gesloten positie klikt.