Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Plaatsen en afdrukken met behulp van de multifunctionele lade (Multif. lade) > Papier in de multifunctionele lade (Multif. lade) plaatsen > Instellingen van het apparaat wijzigen om af te drukken op briefhoofdpapier of voorgedrukt papier met de multifunctionele lade

Instellingen van het apparaat wijzigen om af te drukken op briefhoofdpapier of voorgedrukt papier met de multifunctionele lade

Wanneer u briefhoofd- of voorbedrukt papier gebruikt voor tweezijdig afdrukken, wijzigt u het apparaat-instellingen.
image
  • Plaats NOOIT verschillende formaten en soorten papier tegelijkertijd in de papierlade. Hierdoor kan papier vastlopen of slecht worden ingevoerd.
  • Als de afdrukpositie foutief is uitgelijnd met het briefpapier of met voorbedrukte objecten, kunt u de afdrukpositie aanpassen via de instelling Afdrukpositie voor de Multif. lade.

Afdrukstand

image

Voor enkelzijdig afdrukken

• omhoog gericht
  • bovenrand eerst
image

Voor automatische tweezijdig afdrukken (inbinden aan lange zijde)

• omlaag gericht
  • onderrand eerst
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instell.]>[Printer]>[Tweezijdig]>[Eén afbeelding]>[2-zijd. invoer].
  2. Druk op image.