Functietabellen

Toner

image (Toner)

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

image(Toner)

Levensduur toner

-

Bekijk de geschatte resterende levensduur van de toner voor elke kleur.

Testafdruk

-

Hiermee drukt u de testpagina af.

Kleurcorrectie

Correctie starten

Kalibreer de kleuren om de kleuren te controleren en te corrigeren en voer vervolgens een registratie uit om de afdrukpositie van elke kleur uit te lijnen.

Reset

Hiermee reset u de kalibratieparameters naar de standaardinstellingen.

Wi-Fi instellen

image (Wi-Fi-instellingen)

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

image (Wi-Fi-instellingen)

TCP/IP *1

Hiermee wijzigt u de TCP/IP-instellingen.

Wi-Fi-netwerk vinden

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

WPS/drukknop

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met één druk op de knop.

WPS/pincode *1

Hiermee configureert u de draadloze netwerkinstellingen met WPS en een pincode.

Status WLAN *1

Geeft de verbindingsstatus van het draadloos netwerk weer.

MAC-adres *1

Hiermee geeft u het MAC-adres van het apparaat weer.

Standaard *1

Hiermee herstelt u de instellingen van het draadloze netwerk van uw apparaat naar de fabrieksinstellingen.

WLAN insch. *1

Hiermee schakelt u de draadloze interface in of uit.

*1

Beschikbaar nadat een Wi-Fi®-verbinding is geconfigureerd.

OPMERKING
Bij bepaalde modellen kan de draadloze netwerkverbinding alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.

[Web]

image [Web]

Niveau 3

Omschrijvingen

imageWeb

Hiermee kunt u het Brother-apparaat met een internetservice verbinden.

Mogelijk zijn er webdiensten bijgekomen en is de naam van bepaalde diensten gewijzigd door de provider sinds het uitbrengen van dit document.

[Direct afdrukken]

image [Direct afdrukken]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Omschrijvingen

image Direct afdrukken

(Selecteer het bestand dat u wilt afdrukken.)

Afdrukinstell.

Afdrukkwaliteit

U kunt de optie voor afdrukkwaliteit instellen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Ladegebruik

Hiermee selecteert u welke papierlade wordt gebruikt wanneer u rechtstreeks afdrukt vanaf een USB-flashstation.

Papiersoort

U kunt het mediatype instellen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Papierform.

U kunt het papierformaat instellen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Nieten *1

Hiermee selecteert u of afdruktaken moeten worden geniet en of de pagina's op de uitvoerlade van de finisher moeten terechtkomen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Offset *1

Hiermee selecteert u of afdruktaken die op de uitvoerlade van de finisher terechtkomen, moeten worden verschoven wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Meer pag. afdr.

U kunt de paginalay-out instellen wanneer u meerdere pagina's rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Orientatie

U kunt de afdrukstand selecteren wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Tweezijdig

Als u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt, selecteer dan of er op beide zijden van het papier moet worden afgedrukt.

Sorteren

Hiermee schakelt u paginasortering in of uit wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

PDF-afdrukopties

Hiermee stelt u in of er naast de tekst van het pdf-bestand opmerkingen of stempels moeten worden afgedrukt als u direct via USB afdrukt.

PDF aanp. aan pag.

Hiermee selecteert u of het apparaat de pagina's in het pdf-bestand moet vergroten of verkleinen zodat ze op het geselecteerde papierformaat passen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Kleur Start

-

Hiermee kunt u gegevens direct vanaf het USB-flashstation en in kleur afdrukken.

Mono Start

-

Hiermee kunt u gegevens direct vanaf het USB-flashstation en in zwart-wit afdrukken.

Afdr. Index

-

-

Hiermee drukt u een pagina met miniaturen af.

Standaardinst.

Afdrukkwaliteit

-

U kunt de optie voor afdrukkwaliteit instellen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Papiersoort

-

U kunt het mediatype instellen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Papierform.

-

U kunt het papierformaat instellen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Meer pag. afdr.

-

U kunt de paginalay-out instellen wanneer u meerdere pagina's rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Orientatie

-

U kunt de afdrukstand selecteren wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Sorteren

-

Hiermee schakelt u paginasortering in of uit wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

PDF-afdrukopties

-

Hiermee stelt u in of er naast de tekst van het pdf-bestand opmerkingen of stempels moeten worden afgedrukt als u direct via USB afdrukt.

PDF aanp. aan pag.

-

Hiermee selecteert u of het apparaat de pagina's in het pdf-bestand moet vergroten of verkleinen zodat ze op het geselecteerde papierformaat passen wanneer u rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukt.

Afdr. Index

-

U kunt een "eenvoudige" of "gedetailleerde" indeling opgeven.

*1
Beschikbaar als de Finisher is geïnstalleerd.

[Veilig afdrukken]

image [Veilig afdrukken]

Niveau 2

Omschrijvingen

image Veilig afdrukken

U kunt taken die opgeslagen zijn in het geheugen of op het USB-flashstation afdrukken wanneer u uw viercijferige wachtwoord invoert.

Dit is alleen actief als het apparaat of USB-flashstation beveiligde afdrukgegevens bevat.