Home > Afdrukken > Veilig afdrukken via een USB-flashstation

Veilig afdrukken via een USB-flashstation

Met Afdrukken via USB-opslag kunt u beveiligde afdrukgegevens op het USB-flashstation opslaan en ze later afdrukken door een wachtwoord in te geven op het bedieningspaneel van het apparaat.
OPMERKING
Vereisten USB-flashstation:
  • Opslagcapaciteit: 8 GB of meer
  • Indeling: FAT32/exFAT

voor meer informatie over de instellingen van de printerdriver imageimage Verwante informatie

1. Verbind uw USB-flashstation met de USB-poort (achteraan).
    image
  2. Druk op image.
  3. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op image[Instellingen]>[Alle instell.]>[Printer]>[Opslaglocatie taak].
  4. Druk op [USB-flashstation(achterpoort)].
    Op de LCD verschijnt een melding om het USB-flashstation te initialiseren.
  5. Druk op image.
  6. Houd [OK] gedurende twee seconden ingedrukt om te initialiseren.
    Het apparaat wordt opnieuw opgestart en de functie Afdrukken via USB-opslag wordt geactiveerd.
    OPMERKING
    • Wanneer het apparaat opnieuw wordt opgestart om de functie Afdrukken via USB-opslag te activeren, worden alle opgeslagen taken, macro-/stream- en lettertypegegevens verwijderd uit het geheugen van het apparaat.
    • Wanneer het apparaat opnieuw wordt opgestart om de functie Afdrukken via USB-opslag te activeren, worden de macro-/stream- en lettertypegegevens verwijderd van het USB-flashstation.
  7. Voltooi in de printerdriver de instellingen voor Afdruk beveiligen en voer de afdrukopdracht uit in uw toepassing.
  8. Druk op [Beveiligd afdrukken] op het bedieningspaneel van het apparaat.
  9. Druk op image of image om de gebruikersnamen weer te geven en druk vervolgens op uw gebruikersnaam.
  10. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in en druk vervolgens op [OK].
  11. Druk op image of image om de afdruktaak weer te geven en druk er vervolgens op.
  12. Voer het gewenste aantal exemplaren in.
  13. Druk op [Start].

Het apparaat drukt de gegevens af en verwijdert de afdrukgegevens uit het USB-flashstation.

BELANGRIJK
Koppel het USB-flashstation NIET los van de USB-poort (achteraan) tot het apparaat klaar is met afdrukken.