Home > Routineonderhoud > Onderdelen bij periodiek onderhoud vervangen

Onderdelen bij periodiek onderhoud vervangen

Vervang de volgende onderdelen regelmatig om een goede afdrukkwaliteit te behouden. De hieronder opgesomde onderdelen moeten worden vervangen nadat ongeveer 50.000 pagina's zijn afgedrukt *1 voor de papiertoevoersets van de multif. lade, na ongeveer 100.000 pagina's *1 voor de papiertoevoersets van de optionele papierlade, na ongeveer 200.000 pagina's *1 voor de papiertoevoersets van de standaard papierlade, fuseereenheid en laser-eenheid.

Neem contact op met de klantenservice van Brother of met uw lokale Brother-reseller wanneer de volgende berichten op de LCD verschijnen:

LCD-bericht

Beschrijving

Onderhoud

Fuser vervangen *2

Vervang de fuseereenheid.

Onderhoud

Vervang laser *2

Vervang de laser-eenheid.

Onderhoud

Vervang Pap.toev.kit 1 *2 *3

Vervang de papiertoevoerset voor de standaard papierlade.

Onderhoud

Vervang Pap.toev.kit 2 *2 *3 *4

Vervang de papiertoevoerset voor de optionele lade.

Onderhoud

Vervang Pap.toev.kit MF *2 *3

Vervang de papiertoevoerset voor de multifunctionele (MP) lade.

*1
Enkelzijdige pagina's van Letter- of A4-formaat.
*2
Hoe vaak deze moeten worden vervangen, hangt af van de complexiteit van de afgedrukte pagina's, het percentage dekking en het gebruikte mediatype.
*3
De set bestaat uit de module met de rolhouder, het separatorblok en de separatorblokveer voor de papierlade of multif. lade.
*4
Als u de optionele lade(s) gebruikt voor uw apparaat, dan verschijnt dit bericht op de LCD. Als het apparaat meerdere optionele lades bevat, worden op het apparaat berichten getoond met een getal dat overeenstemt met elke optionele lade.