Hjem > Fejlfinding > Fejl- og vedligeholdelsesmeddelelser

Fejl- og vedligeholdelsesmeddelelser

Som med alle andre avancerede kontormaskiner kan der forekomme fejl, og forbrugsvarer skal udskiftes. Når dette sker, identificerer maskinen fejlen eller den krævede rutinemæssig vedligeholdelse og viser den relevante meddelelse. De mest almindelige fejlmeddelelser og vedligeholdelsespåmindelser vises i tabellen.

Følg vejledningen i kolonnen Handling for at rette en fejl og slette meddelelsen.

Du kan selv rette de fleste fejl og udføre rutinemæssig vedligeholdelse. Hvis du har brug for flere tip: Besøg support.brother.com, og klik på siden Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding.

Fejlmeddelelse Årsag Handling

Adgang nægtet

Den ønskede funktion er begrænset af Secure Function Lock 3.0.

Bed din administrator om at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (sikker funktionslås).

Bakke 2-fejl

Bakke 3-fejl

Den ekstra nedre bakke er ikke installeret korrekt.

Installer den nedre bakke igen.

Bæltefejl

Bælteenheden er ikke installeret korrekt.

Fjern bælteenheden fra maskinen, og sæt bælteenheden tilbage i maskinen.

Dobbeltsidet fra

Maskinens baglåg er ikke helt lukket.

Luk maskinens baglåg, så det låses fast i lukket position.

For mange bakker

Antallet af installerede ekstra bakker overskrider det maksimale antal.

Reducer antallet af ekstra bakker.

Forkert bælte

Bælteenheden er ikke den rigtige til din maskine.

Fjern bælteenheden, og isæt en bælteenhed med det korrekte modelnavn for forbrugsstoffer.

Forkert medietype

Den angivne medietype i printerdriveren afviger fra den papirtype, der er angivet i maskinens menu.

Læg den korrekte papirtype i den bakke, der angives på displayet, og vælg derefter den korrekte medietype under indstillingen Papirtype på maskinen.

Forkert stør.

Papiret i bakken har ikke den korrekte størrelse.

Ilæg den korrekte papirstørrelse i den bakke, der angives på displayet, og indstil papirstørrelsen for bakken. Tryk på Prøv igen.

Forkert tonerpatron

Tonerpatronen for den farve, der er angivet på displayet, er ikke den rigtige tonerpatron til din maskine.

Fjern tonerpatronen for den farve, der angives på displayet, fra tromlen, og isæt en tonerpatron med det korrekte modelnavn for forbrugsstoffer.

Forkert tromle

Tromlen er ikke den rigtige til din maskine.

Fjern tromlen, og isæt en tromle med det korrekte modelnavn for forbrugsstoffer.

Forsyninger

Bælte nær opbrugt

Bælteenheden er ved at være slidt.

Bestil en ny bælteenhed, før Udskift bælte vises på displayet.

Forsyninger

Skift toner: X

(X angiver den tonerpatron- eller tromleenheds farve, som er tæt på at være brugt op. BK=Sort, C=Cyan, M=Magenta, Y=Gul.)

Du kan stadig udskrive, selvom følgende meddelelse vises på displayet. Tonerpatronen er ved at være opbrugt.

Bestil en ny tonerpatron, før Udskift Toner vises på displayet.

Forsyninger

Spildt. nær fuld

Affaldstonerbeholderen er næsten fuld.

Bestil en ny affaldstonerbeholder, før Udsk. Spildtoner vises på displayet.

Forsyninger

Spildtonerboks er fuld

Affaldstonerbeholderen er ved at være slidt.

Udskift affaldstonerbeholderen.

imageimage Relaterede informationer: Udskift affaldstonerbeholderen.

Forsyninger

Tromle snart slut

Tromleenheden er ved at være slidt.

Bestil en ny tromle, før Udskift tromle vises på displayet.

Forsyninger

Udskift bælte

Bælteenheden skal snart udskiftes.

Udskift bælteenheden med en ny.

Forsyninger

Udskift tromle

Tromleenheden skal snart udskiftes.

Udskift tromleenheden med en ny.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen

Grænse overskredet

Du har nået den udskriftsgrænse, der er angivet i Secure Function Lock 3.0.

Bed din administrator om at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (sikker funktionslås).

Hukommelse fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Tryk på image, og reducer udskriftsopløsningen.

Ingen bakke1

Ingen bakke2

Ingen bakke3

Ingen bakke4

Papirbakken er ikke isat eller er isat forkert.

Geninstaller den papirbakke, der angives på displayet.

Ingen duplexbakke

Bakken til 2-sidet udskrivning er ikke sat i eller er isat forkert.

Installer bakken til 2-sidet udskrivning igen.

Ingen HUB-support

Der er sluttet en USB-hub til USB-værtsstikket.

Fjern USB-hub'en fra USB-værtsstikket.

Ingen papirbakke1

Ingen papirbakke2

Ingen papirbakke3

Ingen papirbakke4

Maskinen kunne ikke fremføre papir fra den angivne papirbakke.

Følg en af nedenstående fremgangsmåder:

• Læg mere papir i den papirbakke, der er angivet på displayet. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Du må ikke overfylde papirbakken.

Ingen papirfød. Bakke1

Ingen papirfød. Bakke2

Ingen papirfød. Bakke3

Ingen papirfød. Bakke4

Maskinen kunne ikke fremføre papir fra den angivne papirbakke.

Træk den papirbakke ud, der er angivet på displayet, og fjern forsigtigt alt det fastkørte papir.

Ingen spildtoner

Affaldstonerbeholderen er ikke sat i, eller er sat i forkert.

Geninstaller affaldstonerbeholderen.

Ingen toner

Tonerpatronen for den farve, der angives på displayet, er ikke installeret eller er ikke installeret korrekt.

Fjern tonerpatronen for den farve, der angives på displayet, fra tromlen, og sæt tonerpatronen tilbage i tromlen. Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte tonerpatronen.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tonerpatronen.

Ingen tromle

Tromlen er ikke installeret korrekt.

Geninstaller tonerpatronerne og tromleenheden.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen.

Ingen tromle

Tromlen er ikke installeret korrekt.

Geninstaller tonerpatronerne og tromleenheden.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen.

Intet bælte

Bælteenheden er ikke sat i, eller er sat i forkert.

Installer bælteenheden igen.

imageimage Relaterede informationer: Udskift bælteenheden.

Intet papir

Der er ikke mere papir i maskinen, eller papiret er lagt forkert i papirbakken.

• Læg mere papir i papirbakken. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Du må ikke overfylde papirbakken.

Kalibrering

Kalibreringen mislykkedes.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen. Vent nogle få sekunder, og tænd derefter igen. Udfør farvekorrektionen igen ved hjælp af displayet.

• Installer en ny bælteenhed.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Kan ikke regist.

Din maskine kan ikke registrere tonerpatronen for den farve, der er angivet på displayet.

Fjern tonerpatronen for den farve, der angives på displayet, fra tromlen, og sæt tonerpatronen tilbage i tromlen.

Din maskine kan ikke registrere bælteenheden.

Fjern bælteenheden fra maskinen, og sæt bælteenheden tilbage i maskinen.

Din maskine kan ikke registrere tromlen.

Fjern tromlen fra maskinen, og sæt tromlen tilbage i maskinen.

Kan ikke udskr. ##

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, vent et par minutter, og tænd den derefter igen.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Kondensering

Der kan have dannes sig kondens inde i maskinen efter en ændring af rumtemperaturen.

Lad maskinen være tændt. Vent i 30 minutter med frontdækslet i åben position. Sluk derefter maskinen, og luk dækslet. Tænd den igen.

Kort papirstørrelse

Papiret i bakken er for småt til, at maskinen kan sende det til outputbakken til forsiden nedad.

Åbn baglåget (outputbakke til forsiden opad), så udskriftssiden kan leveres til outputbakken til forsiden opad. Fjern de udskrevne sider, og tryk derefter på Prøv igen.

Køler ned

Temperaturen inde i maskinen er for høj. Maskinen sætter det aktuelle udskriftsjob på pause og skifter til afkølingstilstand.

Vent, til maskinen er færdig med at køle af. Sørg for, at alle ventilationsåbninger på maskinen er frie for forhindringer.

Når maskinen er kølet ned, fortsætter den udskrivningen.

Lager fyldt

Det USB flash-hukommelsesdrev, du bruger, har ikke nok ledig plads til at gemme sikre udskriftsdata.

Tryk på image, og slet de tidligere gemte sikre udskriftsdata.

Lagringsenhed ikke genkendt

USB-flashdrevet er ikke tilgængeligt til brug.

Tryk på Luk, og tryk derefter på image og hold den nede for at slukke maskinen. Vent nogle få minutter, og tænd derefter igen. Hvis fejlmeddelelsen ikke forsvinder, skal du ændre indstillingen Joblagringsplacering til maskinens hukommelse.

imageimage Relaterede informationer: Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrevUdskift tonerpatronen.

Lav papirstand

Lav papirstand Bakke 1

Lav papirstand Bakke 2

Lav papirstand Bakke 3

Lav papirstand Bakke 4

Papirbakken er næsten tom.

Læg mere papir i den papirbakke, der er angivet på displayet.

Låget er åbent

Frontdækslet er ikke helt lukket.

Åbn og luk derefter maskinens frontdæksel helt.

Låget er åbent

Fikseringslåget er ikke helt lukket.

Luk fikseringslåget, der findes under maskinens baglåg.

Låget er åbent

Mailboks-baglåget (ekstraudstyr) er ikke helt lukket.

Luk Mailboks-baglåget (ekstraudstyr).

Mange outputbakker

En kassette med 2 bakker eller en kassette med 4 bakker blev fjernet fra Mailboks-enheden (ekstraudstyr).

Hvis du vil bruge Mailboks-enheden (ekstraudstyr) i tilstanden med 2 kassetter, skal du fjerne både kassetten med 2 bakker og kassetten med 4 bakker.

Hvis du vil bruge Mailboks-enheden (ekstraudstyr) i tilstanden med 4 kassetter, skal du installere både kassetten med 2 bakker og kassetten med 4 bakker.

Mangler papir [MP-bakke]

Der er ikke mere papir i MP-bakken, eller papiret er lagt forkert i MP-bakken.

Følg en af nedenstående fremgangsmåder:

• Læg mere papir i MP-bakken. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i MP-bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.

Outputbakke fuld

Outputbakken er fuld.

Fjern det udskrevne papir fra den outputbakke, der angives på displayet.

Papirstop Bakke1

Papirstop Bakke2

Papirstop Bakke3

Papirstop Bakke4

Der er opstået papirstop i den angivne papirbakke.

Træk papirbakken ud, og fjern alt det fastkørte papir som vist på animeringen på displayet.

Papirstop dobbeltsidet

Der er opstået papirstop i papirbakken eller i bakken til 2-sidet udskrivning.

Fjern papirbakken og bakken til 2-sidet udskrivning for at fjerne alt fastklemt papir.

Papirstop indvendig

Papirstop inde i maskinen.

Åbn frontdækslet, fjern tonerpatronerne og tromleenheden, og træk alt det fastklemte papir ud. Geninstaller tonerpatronerne og tromleenheden i maskinen. Luk frontdækslet.

Papirstop mailboks

Der er opstået papirstop i Mailboks-enheden (ekstraudstyr).

Fjern alt det fastklemte papir fra Mailboks-enheden (ekstraudstyr) som vist på displayet.

Papirstop MP-bakke

Der er opstået papirstop i MP-bakken.

Fjern alt det fastkørte papir i og omkring MP-bakken. Tryk på Prøv igen.

Papirstop på bagside

Der er opstået papirstop bag i maskinen.

Åbn baglåget, fikseringslåget og låg 2 (hvis relevant). Fjern alt fastklemt papir. Luk lågerne. Tryk på Prøv igen.

Patronfejl

Tonerpatronen er ikke installeret korrekt.

Træk tromleenheden ud, fjern tonerpatronen for den farve, der er angivet på displayet, og sæt den tilbage i tromleenheden. Installer tromlen i maskinen igen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Printdata fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Tryk på image, og slet de tidligere gemte sikre udskriftsdata.

Registrering

Registreringen mislykkedes.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen. Vent nogle få sekunder, og tænd derefter igen. Udfør farvekorrektionen igen ved hjælp af displayet.

• Installer en ny bælteenhed.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Selvdiagnose

Temperaturen for fikseringsenheden stiger ikke til en angivet temperatur inden for den angivne tid.

Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, vent et par sekunder, og tænd den derefter igen. Lad maskinen stå tændt, men inaktiv, i ca. 15 minutter.

Fikseringsenheden er for varm.

Skærminit.-fejl

Der blev trykket på touchskærmen, før opstartsinitialiseringen var færdig.

Kontroller, at der ikke er noget, der rører ved touchskærmen.

Snavs kan have ophobet sig mellem den nederste del af touchscreen'en og rammen.

Indsæt et stykke kraftigt papir mellem den nederste del af touchskærmen og dens ramme, og kør det frem og tilbage for at skubbe eventuel snavs ud.

Str. fejl

Papirstørrelsen, der er valgt i printerdriveren, understøttes ikke af den angivne bakke.

Vælg en papirstørrelse, der understøttes af den angivne bakke.

Størrelsesfejl 2-sidet

Papirstørrelsen, som er anført i indstillingen for maskinens papirstørrelse, er ikke tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Tryk på image (efter behov).

Læg den korrekte papirstørrelse i bakken, og indstil papirstørrelse for bakken.

Vælg en papirstørrelse, der understøtter 2-sidet udskrivning.

Følgende papirformater er tilgængelige for automatisk 2-sidet udskrivning: A4, Letter, Legal, Mexico Legal, India Legal og Folio.

Papiret i bakken har ikke den korrekte størrelse og er ikke tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Tonerfejl

En eller flere tonerpatroner er ikke installeret eller er ikke installeret korrekt.

Træk tromleenheden ud. Fjern alle tonerpatronerne, og sæt dem tilbage i tromleenheden.

Tromle !

Koronatrådene på tromleenheden skal renses.

Rens koronatråden på tromleenheden.

image

imageimage Relaterede informationer: Rengør koronatrådene.

Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte tromleenheden med en ny.

Tromlen eller tonerpatronen og tromleenheden er ikke installeret korrekt.

Fjern tromleenheden, fjern tonerpatronerne fra tromleenheden, og sæt tonerpatronerne tilbage i tromleenheden. Geninstaller tromleenheden i maskinen.

Tromlefejl

Tromlen er ikke installeret korrekt.

Fjern tromlen fra maskinen, og sæt tromlen tilbage i maskinen.

Tromlestop

Tromleenheden skal snart udskiftes.

Udskift tromleenheden.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen.

Ubrugelig enhed

Der er sluttet en ikke-understøttet USB-enhed til USB-værtsstikket.

Fjern enheden fra USB-værtsstikket.

• Tag enhedens stik ud af det direkte USB-stik.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, og tænd den derefter igen.

Der er sluttet en beskadiget USB-enhed eller en USB-enhed, der bruger meget strøm, til USB Direct-interfacet.

Udsk. Spildtoner

Affaldstonerbeholderen skal snart udskiftes.

Udskift affaldstonerbeholderen med en ny.

imageimage Relaterede informationer: Udskift affaldstonerbeholderen.

Udskift Toner

Tonerpatronen er ved at være opbrugt. Maskinen stopper alle udskriftshandlinger.

Udskift tonerpatronen for den farve, der vises på dit display.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tonerpatronen.

USB-stik ikke fundet

Et USB-flashdrev blev ikke tilsluttet til USB-porten (bagpå).

Tilslut et USB-flashdrev til USB-porten (bagpå).