Hjem > Udskrivning > Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrev

Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrev

USB-lagerudskrivning giver dig mulighed for at sikre udskriftsdata på USB-flashdrevet og udskrive dem senere ved at indtaste en adgangskode på maskinens kontrolpanel.
BEMÆRK
Krav til USB flashdrev:
  • Lagerstørrelse: 8 GB eller derover
  • Format: FAT32/exFAT

Du kan finde flere oplysninger om printerdriverindstillingerne imageimage Relaterede informationer

1. Tilslut dit USB-flashdrev til USB-porten (bagpå).
    image
  2. Tryk på image.
  3. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Printer]>[Placering for lagring af job] på maskinens kontrolpanel.
  4. Tryk på [USB-stik (på bagsiden)].
    Meddelelsen vises på displayet for at initialisere USB-flashdrevet.
  5. Tryk på image.
  6. Tryk på [OK], og hold den nede i ca. to sekunder for at initialisere.
    Maskinen genstarter og aktivere USB-lagerudskrivningsfunktionen.
    BEMÆRK
    • Når maskinen genstarter for at aktivere funktionen USB-lagerudskrivning, slettes alle de gemte job, makro/stream- og skrifttypedata fra maskinens hukommelse.
    • Når maskinen genstarter for at aktivere funktionen USB-lagerudskrivning, slettes alle de gemte job, makro/stream- og skrifttypedata fra USB-flashdrevet.
  7. I printerdriveren skal du fuldføre indstillingerne for Sikker udskrivning og udføre udskrivningskommandoen i dit program.
  8. Tryk på [Sikker Udskriv] på maskinens kontrolpanel.
  9. Tryk på image eller image for at vise brugernavnene, og tryk derefter for at vælge dit brugernavn.
  10. Indtast dit firecifrede password og tryk derefter [OK].
  11. Tryk image eller image for at vise udskriftsjobbet, og tryk derefter på det.
  12. Indtast det ønskede antal kopier.
  13. Tryk på [Start].

Maskinen udskriver dataene og sletter udskriftsjobbet fra USB-flashdrevet.

VIGTIGT
Fjern IKKE USB-flashdrevet fra USB-porten (bagpå), før maskinen er færdig med udskrivningen.