Funktionstabeller

Toner

image (Toner)

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

image(Toner)

Tonerpatronens levetid

-

Se den omtrentlige resterende toner-levetid for hver farve.

Test udskrift

-

Udskriv testsiden.

Farvekorrektion

Korrektion start

Udfør farvekalibrering for at kontrollere og rette farver, og udfør derefter registrering for at justere udskrivningspositionen for hver farve.

Nulstil

Nulstil kalibreringsparametrene til standardindstillingerne.

Konfiguration af Wi-Fi

image (Opsætning af trådløst netværk)

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

image (Konfiguration af trådløst netværk)

TCP/IP *1

Rediger TCP/IP-indstillingerne.

Find WiFi-netværk

konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

WPS/Tryk knap

Konfigurer dine indstillinger for trådløst netværk med metoden tryk på en enkelt knap.

WPS/PIN-kode *1

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af WPS med en PIN-kode.

WLAN Status *1

Få vist status for den trådløse netværksforbindelse.

MAC-adresse *1

Vis MAC-adressen for maskinen.

Indstil til std. *1

Gendan trådløse netværksindstillinger for maskinen til fabriksindstillingerne.

WLAN akt. *1

Slå det trådløse interface til eller fra.

*1

Tilgængelig efter konfiguration af en Wi-Fi®-forbindelse.

BEMÆRK
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

[Web]

image [Web]

Niveau 3

Beskrivelser

imageWeb

Tilslut Brother-maskinen til en internettjeneste.

Webtjenester kan være tilføjet, og tjenestenavne kan være ændret af udbyderen siden udsendelse af dette dokument.

[Direkte udskrivning]

image [Direkte udskrivning]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

image Direkte udskrivning

(Vælg den fil, du vil udskrive).

Udskr.indstil.

Print kvalitet

Indstil udskriftskvaliteten ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Bakkeanv.

Vælg den papirbakke, der skal anvendes ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Papirtype

Indstil udskriftsmedietypen ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Papirstr.

Indstil papirstørrelsen ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Hæfteenhed *1

Vælg, om udskriftsjob skal hæftes, og siderne skal udsendes på outputbakken for Efterbehandler med hæftning, når du udskriver direkte fra et USB-flashdrev.

Forskydning *1

Vælg, om der skal skiftes til udskriftsjob udsendt til outputbakken for Efterbehandler med hæftning, når du udskriver direkte fra et USB-flashdrev.

Flere sider

Indstil sidelayoutet, når du udskriver flere sider direkte fra et USB-flashdrev.

Orientering

Indstil sideretningen, når du udskriver direkte fra et USB-flashdrev.

Dobbeltsidet

Vælg, om du vil udskrive på begge sider af papiret, når du udskriver direkte fra et USB-flashdrev.

Sætvis

Aktiver eller deaktiver sætvis udskrivning af sider, når du udskriver direkte fra et USB-flashdrev.

PDF-udskriftsvalg

Indstil, om der skal udskrives kommentarer (markering) eller stempler i PDF-filen sammen med teksten, ved udskrivning direkte fra USB.

PDF Tilpas til side

Vælg, om maskinen skalerer eller ændrer størrelsen på siderne i PDF-filen, så de passer til den valgte papirstørrelse ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Farvestart

-

Udskriv data i farve direkte fra USB-flashdrevet.

Monostart

-

Udskriftsdata i mono direkte fra USB-flashdrevet.

Indeksudskr.

-

-

Udskriv en miniaturebilledside.

Standardinst.

Print kvalitet

-

Indstil udskriftskvaliteten ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Papirtype

-

Indstil udskriftsmedietypen ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Papirstr.

-

Indstil papirstørrelsen ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Flere sider

-

Indstil sidelayoutet, når du udskriver flere sider direkte fra et USB-flashdrev.

Orientering

-

Indstil sideretningen, når du udskriver direkte fra et USB-flashdrev.

Sætvis

-

Aktiver eller deaktiver sætvis udskrivning af sider, når du udskriver direkte fra et USB-flashdrev.

PDF-udskriftsvalg

-

Indstil, om der skal udskrives kommentarer (markering) eller stempler i PDF-filen sammen med teksten, ved udskrivning direkte fra USB.

PDF Tilpas til side

-

Vælg, om maskinen skalerer eller ændrer størrelsen på siderne i PDF-filen, så de passer til den valgte papirstørrelse ved udskrivning direkte fra et USB-flashdrev.

Indeksudskr.

-

Indstil standardindeksudskrivningsformatet til enten ”enkelt” eller ”detaljer”.

*1
Tilgængelig, hvis Efterbehandler med hæftning er installeret.

[Sikker udskrift]

image [Sikker udskrift]

Niveau 2

Beskrivelser

image Sikker udskrift

Du kan udskrive data, som er gemt i maskinens hukommelse eller USB flash-drevet, når du indtaster din firecifrede adgangskode.

Kun aktiv når maskinen eller USB flash-drevet har sikre udskriftsdata.