Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Manuel konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk

Manuel konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk

BEMÆRK
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.
Konfigurer Wi-Fi Direct-indstillingerne fra maskinens kontrolpanel:
image
Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at tilslutte.] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuel].
  2. Maskinen viser SSID (netværksnavnet) og adgangskoden (netværksnøglen). Gå til skærmbilledet for din mobilenheds trådløse netværksindstillinger, vælg SSID, og indtast derefter adgangskoden.
  3. Når det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet].
  4. Tryk på [Luk].