Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk vha. trykknapmetoden

Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk vha. trykknapmetoden

BEMÆRK
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.
image
Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at tilslutte.] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Tryk knap] på maskinens display.
    image
    Gør som følger, hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct:
    1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Gruppeejer], og tryk derefter på [Til].
    2. Tryk på image eller image for at vælge [Tryk knap].
  2. Når meddelelsen [Aktiver Wi-Fi Direct på anden enhed. Tryk så på [OK].] vises, skal du aktivere din mobilenheds Wi-Fi Direct-funktion (du kan finde flere oplysninger i brugsanvisningen til din mobilenhed). Tryk på [OK] på maskinen.
  3. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Ihvis din mobile enhed viser liste over maskiner med Wi-Fi Direct aktiveret, skal du vælge din Brother-maskine.
    • Hvis din Brother-maskine viser en liste over mobile enheder med Wi-Fi Direct aktiveret, skal du vælge din mobile enhed. Tryk på [Scan igen] for at søge efter tilgængelige enheder igen.
  4. Når det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet].
  5. Tryk på [Luk].