Funktionstabeller (HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Relaterade modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Toner

image (Toner)

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

image(Toner)

Tonerlivslängd

Visa tonerns ungefärliga återstående livslängd.

Testutskrift

Skriv ut testsidan.

Kontroll av tonerkassett

Visa information om den installerade tonerkassetten, till exempel om den är äkta eller inte på LCD-skärmen.

Wi-Fi-inställning

image (Wi-Fi-inställning)

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivningar

image (Wi-Fi-inställning)

Hitta Wi-Fi-nätverk

Konfigurera manuellt inställningarna för ditt trådlösa nätverk.

WPS/Tryck på knappen

Konfigurera dina inställningar för trådlösa nätverket med metoden enknappstryck.

WPS/pinkod *1

Konfigurera inställningarna för trådlöst nätverk med hjälp av WPS med en PIN-kod.

WLAN-status *1

Visa status för den trådlösa nätverksanslutningen.

MAC-adress *1

Visa maskinens MAC-adress.

Ställ in standard *1

Återställ maskinens trådlösa nätverksinställningar till fabriksinställningar.

Akitvera WLAN *1

Stäng av eller slå på det trådlösa gränssnittet.

TCP/IP *1

Ändra TCP-/IP-inställningar.

*1
Tillgänglig efter att en Wi-Fi®-anslutning har konfigurerats.
OBS
För vissa modeller kan den trådlösa nätverksanslutningen endast användas när tillvalet WiFi-modul är installerat.

[Internet]

image [Internet]

Nivå 2

Beskrivningar

imageInternet

Anslut Brother-maskinen till en Internettjänst.

Webbtjänster kan ha lagts till och namn på tjänster kan ha ändrats av leverantören sedan detta dokument publicerades.

[Säker utskrift]

image [Säker utskrift]

Nivå 2

Beskrivningar

image Säker utskrift

Du kan skriva ut data som lagrats i maskinens minne eller på ett USB-minne när du anger ditt fyrsiffriga lösenord.

Endast aktiverad när maskinen eller USB-minnet har data för säker utskrift.