Hem > Felsökning > Återställningsfunktioner > Återställning av maskin

Återställning av maskin

Använd funktionen för återställning av maskinen för att återställa inställningarna till fabriksvärdena.

Nätverks- och säkerhetsinställningarna återställs inte av funktionen för återställning av maskinen.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Grundinställn.]. Tryck på OK.
    2. Välj [Återställ]. Tryck på OK.
    3. Välj [Maskinåterst.]. Tryck på OK.
  2. Tryck på image för att välja [Återställ].
  3. Tryck på image för att starta om maskinen.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställn.]>[Grundinställn.]>[Återställ]>[Maskinåterställning].
  2. Gör något av följande:
    Alternativ
    Beskrivning
    Tryck på Ja i 2 sekunder

Starta om maskinen. Maskinen kommer att påbörja återställningen.

Tryck på Nej.

Maskinen avslutar utan att starta om.

image
    Om du avslutar utan att starta om kommer din maskin inte att återställas och dina inställningar förblir oförändrade.