Hem > Bilaga > Tillbehör > Sorteringsfacket > Tilldela ett sorteringsfack till en användare eller grupp

Tilldela ett sorteringsfack till en användare eller grupp

Relaterade modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Tilldela ett sorteringsfack till en individ eller en grupp för att organisera utskriftsjobb genom att skicka dem till en specifik mottagare.
image
  • Denna funktion är endast tillgänglig när Secure Function Lock 3.0 är på.
  • Se till att du väljer Automatisk identifiering (standardinställning) från Utmatningsfack i skrivardrivrutinen när du skickar utskriftsjobbet.
  • Namnet för denna inställning är för Windows och kan skilja sig åt för Mac beroende på land.

Alla som använder din Brother-maskin kan skicka ett utskriftsjobb till ett specifikt fack men administratören måste först tilldela facken till användare eller grupper.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör) > User Restriction Function (Användarbegränsad funktion) eller Restriction Management (Hantera begränsningar).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj Secure Function Lock (Säkert funktionslås).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Klicka på menyn Restricted Functions (Begränsade funktioner).
  8. Ange ett gruppnamn eller användarnamn i fältet User List / Restricted Functions (Användarlista / Begränsade funktioner).
  9. Klicka på listrutan Output (Destination) och välj sedan utmatningsfacket för varje användare.
  10. Klicka på Submit (Skicka).
  11. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Print (Skriv ut)>Tray (Fack).
  12. Klicka på listrutan Output (Destination) och välj sedan SFL setting (SFL-inställning).
  13. Klicka på Submit (Skicka).