Hem > Bilaga > Tillbehör > Sorteringsfacket

Sorteringsfacket

Relaterade modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
image

Med sorteringsfacket (tillval) kan du få ökad kontroll över skrivarens utmatning av utskrifter. Du kan tilldela enhetens fyra utmatningsfack till specifika användare, organisera utskriftsjobb på ett effektivare sätt och utöka skrivarens utskriftskapacitet.

Använd sorteringsfacken som:

• Sorteringsfack: Tilldela varje fack till en specifik användare eller grupp och skicka utskriftsjobb direkt till varje mottagares fack.
  • Buntning: Använd facken för att öka din maskins utskriftskapacitet vid utskrift många dokument. När maskinens utmatningsfack är fullt matar maskinen ut sidorna i sorteringsfacken.

Ta bort fack 2 och 4 för att öka maskinens utmatningskapacitet till maximalt 1 050 ark (inklusive standardfacket).

• Sortering: Ställ in att skrivardrivrutinen ska mata ut varje kopia i ett nytt fack vid utskrift av flera kopior.

Ställ dina önskemål för buntning (MX-staplingsenhet) och sortering (MX-sorterare) i skrivardrivrutinen eller på skrivarens LCD-skärm.

image
Information om inställningarna från skrivaren, imageimage Närliggande information

Ställa in Buntning eller Sortering i sorteringsfack för din skrivardrivrutin (för Windows)

Klicka på fliken Avancerat, klicka i listrutan Utmatningsfack och välj antingen MX-staplingsenhet eller MX-sorterare i skrivardrivrutinen. Klicka på OK.

Ställa in Buntning eller Sortering i sorteringsfack för din skrivardrivrutin (för Mac)

Välj Utskriftsinställningar, klicka i popup-menyn Utmatningsfack och välj antingen MX-staplingsenhet eller MX-sorterare i skrivardrivrutinen.

image
imageimage Närliggande information