Ställ in nedräkning för viloläge

Inställningen för viloläge (eller energisparläge) kan minska energiförbrukningen. Välj hur länge maskinen ska befinna sig i beredskapsläget innan den växlar till viloläget. Vilolägestimern återställs när maskinen tar emot ett utskriftsjobb.

När maskinen är i viloläget agerar den som om den vore helt avstängd. Maskinen vaknar och börjar skriva ut när den tar emot ett utskriftsjobb. Använd dessa instruktioner för att ställa in en tidsfördröjning (nedräkning) innan maskinen går in i viloläge.

image
Av miljöskäl kan viloläget inte inaktiveras.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Allmän inställ]. Tryck på OK.
    2. Välj [Miljö]. Tryck på OK.
    3. Välj [Vilolägestid]. Tryck på OK.
  2. Tryck på image eller image för att ange hur lång tid (upp till 50 minuter) skrivaren befinner sig i beredskapsläget innan den aktiverar viloläge.
    Tryck på Go (Gå till).

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Miljö]>[Vilolägestid].
  2. Ange hur lång tid (upp till 50 minuter) skrivaren befinner sig i beredskapsläge innan den aktiverar viloläge och tryck sedan på [OK].