Funksjonstabeller (HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Relaterte modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Fargetoner

image (Toner)

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

image(Toner)

Toners levetid

Vis omtrent hvor mye toner det er igjen.

Testutskrift

Skriv ut testsiden.

Kontroll av tonerkassett

Se informasjonen om den installerte tonerkassetten, for eksempel om tonerkassetten er original eller ikke, på LCD-skjermen.

Wi-Fi-oppsett

image (Wi-Fi-oppsett)

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

image (Wi-Fi-oppsett)

Finn Wi-Fi-nettverk

Konfigurer innstillinger for trådløst nettverk manuelt.

WPS-/trykknapp

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av ettrykksknapper.

WPS/PIN-kode *1

Konfigurer innstillingene for det trådløse nettverket med WPS med en PIN-kode.

WLAN status *1

Vis status for den trådløse nettverkstilkoblingen.

MAC-adresse *1

Vis maskinens MAC-adresse.

Angi som standard *1

Gjenopprett maskinens innstillinger for trådløst nettverk til fabrikkinnstillingene.

WLAN aktivert *1

Slå det trådløse grensesnittet på eller av.

TCP/IP *1

Endre TCP/IP-innstillingene.

*1
Tilgjengelig når en Wi-Fi®-tilkobling er konfigurert.
MERK
For noen modeller kan den trådløse nettverkstilkoblingen bare brukes når tilleggsutstyret med trådløs modul er installert.

[Nett]

image [Nett]

Nivå 2

Beskrivelser

imageNett

Koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.

Webtjenester kan ha blitt lagt til og tjenestenavn kan ha blitt endret av leverandøren etter at dette dokumentet ble utgitt.

[Sikker utskr.]

image [Sikker utskr.]

Nivå 2

Beskrivelser

image Sikker utskr.

Du kan skrive ut data som er lagret i maskinminnet eller USB Flash-stasjonen når du angir ditt firesifrede passord.

Kun aktivert når maskinen eller USB Flash-stasjonen har sikre utskriftsdata.