Hjem > Feilsøking > Nullstill funksjoner > Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Bruk funksjonen for tilbakestilling til fabrikkinnstilling for å gjenopprette alle innstillinger til fabrikkinnstillingene.

Koble fra alle grensesnittskablene før du utfører tilbakestilling til fabrikkinnstilling.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Grunn oppsett]. Trykk på OK.
    2. Velg [Nullstill]. Trykk på OK.
    3. Velg [Fabrikkinnst.]. Trykk på OK.
  2. Trykk på image for å velge [Nullstill].
  3. Trykk på image for å starte maskinen på nytt.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Fabrikkinnstilling].
  2. Gjør ett av følgende:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Trykk på Ja for to sekunder

Start maskinen på nytt. Maskinen vil tilbakestilles.

Trykk på Nei

Maskinen vil avslutte uten å starte på nytt.

image
    Hvis du avslutter uten å starte på nytt, tilbakestilles ikke maskinen, og innstillingene forblir uendret.