Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruke Wi-Fi Direct® > Konfigurere Wi-Fi Direct-nettverket manuelt

Konfigurere Wi-Fi Direct-nettverket manuelt

Relaterte modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
MERK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse nettverkstilkoblingen brukes bare når tilleggsutstyret med trådløs modul er installert.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

Dersom den mobile enheten din ikke støtter Wi-Fi Direct eller WPS, må du konfigurere et Wi-Fi Direct-nettverk manuelt.
  1. Trykk på image eller image for å vise [Nettverk]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Wi-Fi direkte]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Manuell]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Når [Wi-Fi Direct på?] vises, velger du På.
  5. Maskinen viser SSID-navnet og passordet. Gå til innstillingsskjermen for trådløst nettverk på den mobile enheten, velg SSID-navnet og skriv deretter inn passordet.
  6. Hvis den mobile enheten kobler til, vises [Tilkoblet] på maskinens LCD-skjerm. Du har fullført oppsettet av Wi-Fi Direct-nettverket.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

Konfigurer Wi-Fi Direct-innstillingene fra maskinens kontrollpanel.
image
Når maskinen mottar en Wi-Fi Direct-anmodning fra den mobile enheten, vises meldingen [Forespørsel om Wi-Fi Direct tilkobling er mottatt. Trykk på [OK] for å koble til.] på LCD-skjermen. Trykk [OK] for å koble til.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Wi-Fi direkte]>[Manuell].
  2. Maskinen viser SSID (nettverksnavn) og passord (nettverksnøkkel). Gå til den mobile enhetens skjermbilde for innstillinger for trådløst nettverk, velg SSID-en og skriv deretter inn passordet.
  3. Når den mobile enheten kobler til, vises på maskinens LCD-skjerm [Tilkoblet].
  4. Trykk på [Lukk].