Hjem > Skrive ut > Sikker utskrift med en USB-minnepenn

Sikker utskrift med en USB-minnepenn

Relaterte modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Utskrift fra USB-lagring gir deg muligheten til å lagre sikre utskriftsdata til USB-minnepinne og skrive dem ut senere ved å angi et passord på maskinens kontrollpanel.
MERK

Krav for USB-minnepinne:

• Lagringsplass: 1 GB eller mer (anbefales: 16 GB eller mer)
  • Format: FAT32/exFAT
  • Data lagret på et USB Flash-minne er kryptert, men dette er ikke en garantert beskyttelse mot uautorisert tilgang under alle omstendigheter. Kontroller at du håndterer og lagrer dataene dine og USB Flash-minnet på en sikker måte.
  • Data på et USB Flash-minne kan kun leses på den maskinen de lagrede dataene gjelder for. Du kan ikke lese dataene på andre maskiner, enheter eller datamaskiner.
  • Når du ikke lengre har behov for å lagre dataene fra maskinen din på USB Flash-minnet og ønsker å bruke den til andre formål, må du slette alle data og formatere USB Flash-minnet på datamaskinen. Hvis du vil formatere eller rengjøre USB Flash-minnet, kan du se i brukerveiledningen til USB Flash-minnet for å finne instruksjoner om hvordan dette gjøres.

For mer informasjon om skriverdriverinnstillingene imageimage Beslektet informasjon

1. Sett inn USB Flash-minnet i USB-porten bak.
    image
  2. Trykk på image.
  3. På maskinens kontrollpanel, trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Skriver]>[Jobblagringssted].
  4. Trykk på [USB-flash-stasjon(bakre port)].
    Det vises en melding på LCD-skjermen om å initialisere USB Flash-minnet.
  5. Trykk og hold [OK] i to sekunder for å starte.
    Maskinen starter på nytt for å aktivere funksjonen for utskrift fra USB-minne.
    MERK
    • Når maskinen starter på nytt for å aktivere funksjonen for utskrift fra USB-minne, slettes alle lagrede jobber og makro-, strøm- og skriftdata fra maskinens minne.
    • Når maskinen starter på nytt for å aktivere funksjonen for utskrift fra USB-minnepinne, slettes makro-, strømme- og skrifttypedata fra USB-minnepinnen.
  6. I skriverdriveren fullfører du innstillingene for alternativet sikker utskrift og utfører utskriftskommandoen i programmet.
  7. På maskinens kontrollpanel, trykk på [Sikker utskrift].
  8. Trykk på image eller image for å vise brukernavn, og trykk deretter på brukernavnet ditt for å velge det.
  9. Skriv inn det firesifrede passordet ditt, og trykk deretter på [OK].
  10. Trykk på image eller image for å vise utskriftsjobben, og trykk deretter på den.
  11. Angi antall kopier du ønsker.
  12. Trykk på [Start].

Maskinen skriver ut dataene og sletter utskriftsjobben fra USB-minnepinnen.

VIKTIG
IKKE ta ut USB Flash-minnet fra USB-porten bak før maskinen er ferdig med utskriften.